Mi smo oficijalni Viber partner!

Dragi čitaoci,

Uzbuđeni smo da podijelimo sa vama da je naša firma u junu 2020.-te godine postala oficijalni Rakuten Viber partner! Veoma smo ponosni na ovaj uspjeh jer u  današnje vrijeme kada se sve vrti oko interneta i digitalnih platformi najuspješniji vid reklamiranja i jeste preko digitalnih platformi pa smo odlučili da u tome budemo najbolji!

Naravno, pitate se zašto je to dobro za vas i koje su beneficije našeg partnerstva? To je ogroman plus za sve vas koji želite svoju firmu da dignete na viši nivo i da napredujete u online svijetu. Od mnogobrojnih reklama možete izabrati onu najsimpatičniju za vas i vašu firmu, a  osim toga vaše reklame će od sada biti još povoljnije i efikasnije. Viber reklame poslednjih godina svjedoče velikom interesu raznih brendova i kompanija kako zbog efikasnosti tako i zbog povoljnijih cijena.

Naša firma je svakodnevno u kontaktu sa Viber predstavnicima i kako kažu Bosna i Hercegovina je jedna od najuspješnijih zemalja za njih, jer su gotovo svi korisnici aktivni minimum jednom dnevno, a pored toga BiH je i među najvećim tržištima po korišćenju Vibera  po glavi stanovnika – post-call 119 127 impresija i 1 650 000 chat impresija dnevno. 

Stupite u kontakt sa nama i iskoristite biznis usluge jedne od  najvećih digitalnih platformi.

viber partner